Unitec Ghilotina manuala profesionala YG858/A4

Lista de preturi

Detalii produs


Ghilotina manuala profesionala UNITEC YG858/A4

Ghilotina manuala profesionala UNITEC YG858/A4 poate taia un volum mic/mediu de taiere cu lungimea maxima de taiere de 33 cm;

Caracteristici:

- fabricata integral din metal;

- capac de protectie din plastic;

- format A4 (latime maxima de taiere 330 mm);

- poate taia pana la 400 coli hartie 70 gr;

- cutitul fabricat din otel special;

- unitate de masura in mm sau inch;

- sistem de presare al colilor manual cu manivela;

- ghidaj ajustabil;

Dimensiune ghilotina manuala profesionala UNITEC YG858/A4: 640x450x300 mm;

Greutate: 18 kg;

*Nota: Ghilotina este destinata pentru activitati care nu necesita o precizie mare a taierii. Nu recomandam a fi utilizata pentru: carti de vizita, pliante sau alte printuri mici care au nevoie de o finisare de profesionala.
Foarte utila pentru debitarea documentelor de grosime considerabila gen blocuri de facturi, blocuri de chitante, productie bloc-notes-uri personalizate, carton de ambalaje, etc.

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Unitec Ghilotina manuala profesionala YG858/A4 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Unitec Ghilotina manuala profesionala YG858/A4 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Unitec Ghilotina manuala profesionala YG858/A4 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2020
Politica de confidentialitate