Whistler GT-438Xi

Lista de preturi

Detalii produs


Descriere Detector radar GT-438Xi de la Whistler

 

Detector portabil

Performanta ridicata

Receptie radar/laser

Display OLED

 

 

Vede noile radare si pistoale laser de la distanta

Whistler GT-438XI identifica de la distanta toate dispozitivele de radar acesta functionand, similar dispozitiveleor de detectare a vitezei, in banda K. Pentru detectia laser cat mai exacta, detectorul permite selectarea segmentului laser utilizat in fiecare tara. Mai mult, detectorul poate receptiona semnalale emise instant de catre pistoalele radar care monitorizeaza viteza de deplasare, avand functia Pulse Protection®.

Fara alerte false

Eviti alertele false date de celelalte benzi de detectie, cum ar fi X si Ka, putand alege banda in care se face detectia radar.

Detectorul reduce automat alertele false cauzate de alte surse decat echipamentele radar cum ar fi sistemele de evitare ale coliziunilor, a punctului mort sau  senzorii de monitorizare a fluxului de trafic datorita senzorilor FDSR si TFSR integrati.

Reduci alertele false prin reglarea sensibilitatii de detectie in functie de viteza de deplasare. Astfel, in oras, la viteze mici, ai Modul City1, care reduce sensibilitatea in banda X sau Modul City2, care anuleaza banda X . Pe autostrada, la viteze mari, ai modul Highway, detectorul devenind activ pe toate benzile de emisie.

Confort sporit

Detectorul Whistler GT-438XI este confortabil si nu te oboseste la volan, reducand intensitatea avertizarilor sonore, prin functiile Quiet si AutoQuiet si in plus poti selecta unul din cele trei tipuri de tonuri de avertizare. Pe display-ul OLED vor fi afisate banda  in care semnalul a fost detectat si puterea semnalului detectat.

Detector portabil: usor si practic

Instalarea detectorului Whistler GT-438XI este la indemana oricui: trebuie doar sa il alimentezi la bricheta si sa iti alegi cel mai convenabil loc, fie pe parbriz, sau pur si simplu pe bord.  

Altii au mai cautat

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Whistler GT-438Xi de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Whistler GT-438Xi puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Whistler GT-438Xi sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2020
Politica de confidentialitate