Worker Set Ulti 5471IN

79,00 lei (1 magazin)
Setul WORKER Ulti este format din 6 protectii pentru maini, coate si genunchi. Designul elegant si materialul de inalta calitate vor incanta de fiecare data fanii  patinajului pe role sau skateboarding. Protectiile sunt fabricate dintr-un material din plastic de inalta calitate cu umplutura interioara ce se potriveste perfect micilor sportivi. Descriere tehnica: Protectii: maini, coate, genunchi Bretele reglabile Velcro Interior captusit Culoare: Negru. ...

Descriere


Worker Set Ulti 5471IN

Setul WORKER Ulti este format din 6 protectii pentru maini, coate si genunchi. Designul elegant si materialul de inalta calitate vor incanta de fiecare data fanii  patinajului pe role sau skateboarding. Protectiile sunt fabricate dintr-un material din plastic de inalta calitate cu umplutura interioara ce se potriveste perfect micilor sportivi.

Descriere tehnica:

  • Protectii: maini, coate, genunchi
  • Bretele reglabile Velcro
  • Interior captusit
  • Culoare: Negru.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Worker Set Ulti 5471IN de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Worker Set Ulti 5471IN sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.