Xiaomi Amazfit Stratos (Negru)

de la 549,00 lei (3 magazine)
Xiaomi Amazfit Stratos este un ceas premium multisport.   Poate inregistra peste 12 moduri diferite de activitati sportive, precum alergat, ciclism, inot, tenis sau ski. Inregistreaza pasii facuti, distanta parcursa si caloriile arse, precum si ritmul cardiac si calitatea somnului. In plus, poate sa masoare si nivelul VO2max si timpul de recuperare dupa efort. Pentru a conecta smartwatch-ul la telefon, utilizeaza aplicatia Amazfit Watch, disponibila in App Store si Google P ...

Descriere


Xiaomi Amazfit Stratos (Negru)

Xiaomi Amazfit Stratos este un ceas premium multisport.
 
Poate inregistra peste 12 moduri diferite de activitati sportive, precum alergat, ciclism, inot, tenis sau ski. Inregistreaza pasii facuti, distanta parcursa si caloriile arse, precum si ritmul cardiac si calitatea somnului. In plus, poate sa masoare si nivelul VO2max si timpul de recuperare dupa efort. Pentru a conecta smartwatch-ul la telefon, utilizeaza aplicatia Amazfit Watch, disponibila in App Store si Google Play. Amazfit Stratos te ajuta si sa ramai conectat pe parcursul zilei, afisand apelurile si mesajele primite, precum si alte notificari. Ceasul are un cadran ceramic cu display 2.5 Gorilla Glass rezistent la zgarieturi, butoane laterale care permit o navigare usoara si o curea din silicon durabil. Ceasul are rezistenta 5ATM, asadar poate fi scufundat pana la 50 de metri. Bateria rezista pana la 5 zile de utilizare in conditii normale, si pana la 11 zile cand sunt utilizate doar functiile clasice. Ai posibilitatea de a transfera muzica pe ceas, pentru ca antrenamentele tale sa fie mai placute.
 
Amazfit Stratos este smartwatch-ul pentru sportivi care iti va optimiza antrenamentele.

Xiaomi 193356

Detalii tehnice
Caracteristici generale Tip produs Tracker
Conectivitate Bluetooth
Diagonala ecran (inch) 1.34
Procesor 1.2 GHz
Memorie Flash 4 GB
Versiune Bluetooth v4.0
GPS Da
Rezistent la apa Da (5ATM)
Culoare Negru
Tip Bratara Silicon
Greutate 70 g

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Xiaomi Amazfit Stratos (Negru) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Xiaomi Amazfit Stratos (Negru) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.