Viomi V2 Pro V-RVCLM21B Negru

1.299,00 lei (1 magazin)
Aspirator robot Xiaomi Viomi V2 Pro V-RVCLM21B 3200 mAh 33W Negru V-RVCLM21B Mapare inteligentă cu laser: Senzorul LDS va scana camera în 360 de grade si va crea o hartă a camerei prin algoritmul SLAM, pentru a îmbunătăti eficienta de curătare. Zona de desemnare pentru a fi curătată: Plan inteligent de curătare a rutelor, nu pierde niciun colt. Schimbarea si tăierea directionată: alegeti o anumită zonă sau faceti clic pe un loc vizat de pe hartă în ...

Descriere


Viomi V2 Pro V-RVCLM21B Negru

Aspirator robot Xiaomi Viomi V2 Pro V-RVCLM21B 3200 mAh 33W Negru V-RVCLM21B
Mapare inteligentă cu laser: Senzorul LDS va scana camera în 360 de grade si va crea o hartă a camerei prin algoritmul SLAM, pentru a îmbunătăti eficienta de curătare.
Zona de desemnare pentru a fi curătată: Plan inteligent de curătare a rutelor, nu pierde niciun colt.
Schimbarea si tăierea directionată: alegeti o anumită zonă sau faceti clic pe un loc vizat de pe hartă în APP pentru a seta anumite zone pentru curătare.
2150Pa super-aspiratie: adoptă motorul fără perie NIDEC, modul de aspiratie în 3 trepte cu putere maximă de aspiratie 2150Pa.
Vine cu rezervor de apă de 150 ml si 560 ml si perie mare cu role, curătând adânc praful, părul din casă.
Reluarea măturatului la punctul de întrerupere: reîntoarcerea automată a încărcătorului când puterea este scăzută si revenirea la ultima locatie neterminată după încărcare.
Modernizat la 10 tipuri de senzori, adaptându-se la o varietate de medii complexe si evadând obstacole pentru a ajunge în fiecare colt.
Capacitate baterie de 3200mAh pentru o perioadă de utilizare îndelungată, îndrumări perfecte de curătare în casa ta.

Conexiune APP:
1. Scanati codul QR din manual sau căutati „Viomi Robot” în magazinul APP pentru a descărca aplicatia.
2. Conexiune Wi-Fi (2,4 GHz): După conectarea Wi-Fi, deschideti APP si urmati directia de functionare.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Viomi V2 Pro V-RVCLM21B Negru de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Viomi V2 Pro V-RVCLM21B Negru sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.