Zilan ZLN-3376

Feliator Electric Zilan pentru Mezeluri, Carne, Branzeturi, Paine, Grosime Reglabila, Putere 150W  Pentru felii subtiri sau mai groase! Rapid, convenabil si precis! Feliatorul a fost creat pentru taierea mezelurilor, a painii, a branzeturilor, a carnii, chiar si a fructelor si a legumelor. Dispune de o lama cu un diametru de 190 mm, realizata din otel inoxidabil, glisorul este prevazut cu protectie pentru degete. Utilizarea dispozitivului de taiere este sigura si convenabila . ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Zilan ZLN-3376

Feliator Electric Zilan pentru Mezeluri, Carne, Branzeturi, Paine, Grosime Reglabila, Putere 150W 

Pentru felii subtiri sau mai groase! Rapid, convenabil si precis!
Feliatorul a fost creat pentru taierea mezelurilor, a painii, a branzeturilor, a carnii, chiar si a fructelor si a legumelor.
Dispune de o lama cu un diametru de 190 mm, realizata din otel inoxidabil, glisorul este prevazut cu protectie pentru degete. Utilizarea dispozitivului de taiere este sigura si convenabila . Are o structura solida si stabila si picioare antiderapante . Acesta poate functiona neintrerupt timp de pana la 10 minute dupa care trebuie facuta pauza de 30 de minute. 
Feliatorul are o viteza de taiere care se activeaza cu ajutorul unui comutator, de asemenea permite reglarea latimii de feliere cuprinsa intre 1 si 15 mm.
Pentru a curata dispozitivul de feliere dupa utilizare, pur si simplu stergeti cu o carpa umeda iar piesele care se pot demonta, se spala in apa calda

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Zilan ZLN-3376 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Zilan ZLN-3376 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.