Carello Scaun auto Cocoon 123

Fotoliu auto Cocoon 123 de la Carello, pentru copii - grupa 1-2-3 este recomandat pentru copii cu greutatea intre 9 si 36 Kg - aproximativ de la 1 la 12 ani;Caracteristici:-reductor capitonat, -centura de siguranta proprie cu fixare in 5 puncte, -prindere universala cu centurile de siguranta ale autovehicului,-spatarul detasabil permite utilizarea separata a bazei ca si inaltator.Utilizati butonul de reglaj rosu (A) situat pe spatele spatarului pentru a regal inaltimea acestuia.Spataru ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Carello Scaun auto Cocoon 123

Fotoliu auto Cocoon 123 de la Carello, pentru copii - grupa 1-2-3 este recomandat pentru copii cu greutatea intre 9 si 36 Kg - aproximativ de la 1 la 12 ani;Caracteristici:-reductor capitonat, -centura de siguranta proprie cu fixare in 5 puncte, -prindere universala cu centurile de siguranta ale autovehicului,-spatarul detasabil permite utilizarea separata a bazei ca si inaltator.Utilizati butonul de reglaj rosu (A) situat pe spatele spatarului pentru a regal inaltimea acestuia.Spatarul trebuie pozitionat astfel incat sa permita centurilor sistemului de prindere a scaunului auto sa iasa la inlatimea umerilor copilului.Omologat internaĊ£ional conform ECE R44/04; Certificat de conformitate RAR nr. 2638/14.02.2007.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Carello Scaun auto Cocoon 123 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Carello Scaun auto Cocoon 123 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.