Celestron Cavalry 8x42 44917

Lista de preturi

Detalii produs


Monoclul Cavalry este un monoclu solid, construit pentru a fi utilizat de catre vanatori, pasionati de nautica, personal militar, etc. Monoclurile Cavalry sunt total protejate la apa si sunt umplute cu azot pentru a elimina aparitia condensului la interior. Carcasa este protejata cu o armura din cauciuc durabil care ofera protectie indelungata dar si o prindere confortabila. Culoarea olive asigura camuflarea la utilizarea pe teren.

Din punct de vedere optic, monoclul Cavalry ofera caracteristici profesionale precum prisme Bak-4 si optica fully multi-coated. Monoclul beneficiaza si de reticul si busola. Busola va ajuta sa determinati directia obiectelor in relatie cu dumneavoastra, iar reticulul va permite sa le determinati pozitia si distanta pana la ele.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Cavalry 8x42 44917 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Celestron Cavalry 8x42 44917 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Cavalry 8x42 44917 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate