Celestron ECHELON 20x70 44899

Lista de preturi

Detalii produs


Asamblate in SUA folosind componente optice premium din Japonia, binoclurile din seria Echelon sunt varful de lance al design-ului de larga apertura. Toate cele trei modele Echelon au obiective masive de 70mm, optica fully multicoated, prisme Bak-4 si diametre mari ale pupilelor de iesire. Au fost adaugate si straturi antireflex XLT pentru a asigura o transmisie maxima a luminii. Rezultatul este dat de imaginile clare, pline de contrast chiar si la distante mari sau in cele mai precare conditii de iluminare. Optica este protejata de o carcasa de aluminiu, imbracata in cauciuc, care asigura protectie la apa. Interiorul este umplut cu azot.

Toate modelele se livreaza intr-o cutie solida, umpluta cu spuma, care asigura binoclurile impotriva socurilor in timpul transportului.

Focusul este individual pentru fiecare ocular.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron ECHELON 20x70 44899 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Celestron ECHELON 20x70 44899 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron ECHELON 20x70 44899 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate