Celestron Granite 12x50 24779

Lista de preturi

Detalii produs


Binoclurile din seria Granite sunt cele mai bune binocluri pe care Celestron le-a oferit vreodata. Pot rezista oricarui test de comparatie in care competitorii sunt producatori de instrumente optice mult mai scumpe - europeni sau japonezi. Cumparand un binoclu Granite veti plati valoarea reala a binoclului.

Toate binoclurile Granite contin elemente optice ED si ofera imagini clare pe intreaga suprafata a campului vizual (fara campuri curbate sau distorsiuni). Imaginile obtinute beneficiaza de culori vii, aberatiile cromatice fiind practic eliminate.

Avand o greutate redusa si un design ergonomic, pot fi tinute confortabil intr-o singura mana. Corpul este realizat din magneziu, un material mai usor, dar mai solid decat aluminiul.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron Granite 12x50 24779 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Celestron Granite 12x50 24779 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron Granite 12x50 24779 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate