Celestron NATURE DX 8x56 44907

Lista de preturi

Detalii produs


Binoclurile din seria Nature DX sunt companionul perfect al iubitorilor de natura. Aceste binocluri au preturi accesibile la o calitate optica peste medie (optica fully multi-coated, phase-coated, prisme Bak-4) si o constructie mecanica solida, fiind destinate utilizatorilor incepatori si intermediari.

Chiar si cele mai mari modele ale seriei sunt extrem de portabile si usoare. Carcasa asigura o izolare perfecta, iar interiorul este umplut cu azot pentru a impiedica aparitia condensului. Fie ca iti doresti un binoclu cu focalizare apropiata, fie cauti un binoclu cu marire puternica, seria Nature DX este o alegere excelenta.

Produse asemanatoare

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron NATURE DX 8x56 44907 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Celestron NATURE DX 8x56 44907 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron NATURE DX 8x56 44907 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate