Celestron TRAILSEEKER 8x42 44912

Lista de preturi

Detalii produs


Binoclurile din seria TrailSeeker ofera o performanta excelenta, fiind alegerea perfecta pentru vanatori sau pentru iubitorii de natura. Binoclurile TrailSeeker detin numeroase caracteristi foarte utile: calitate optica superba, pret economic, prisme Phase si dielectrice Bak-4. Comparat cu un alt binoclu din aceeasi gama de pret, un binoclu TrailSeeker ofera o distande de focalizare mai scurta (pana in 2 m) si un camp vizual mai larg. Corpul usor din aliaj de magneziu este durabil si asigura protectie totala la apa, binoclul TrailSeeker putand fi folosit in orice conditii meteo.

Cupele ocularelor sunt de metal si mecanismul lor de miscare are implementat sistemul multi-stop care va ajuta in pozitionarea corecta a binoclului in raport cu ochii dumneavoastra.

Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Celestron TRAILSEEKER 8x42 44912 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Celestron TRAILSEEKER 8x42 44912 puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Celestron TRAILSEEKER 8x42 44912 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2021
Politica de confidentialitate