Constantin Vaeni Drumet in calea lupilor

Lista de preturi

Detalii produs


A murit intr-o noapte trista si rece de noiembrie a anului 1940, izbit in cap de gloantele unei bande de legionari organizati intr-una dintre sangeroasele Echipe ale Mortii nr. /... in dimineata aceleiasi zile am vazut in Bucuresti, pe Calea Victoriei, o coloana de indivizi imbracati in camasi verzi, brazdate in diagonala de curele maro, marsaluind exaltati, in ritmuri de cantece legionare.

Celebrau crima! Preamareau batjocura! Nu m-am temut de forta lor etalata cu brutalitate si nerusinare, dar m-a inspaimantat aparitia fenomenului, a faptului de a socoti crima drept arma politica, uciderea drept act de dreptate si inalta virtute morala. â
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Constantin Vaeni Drumet in calea lupilor de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Mai multe specificatii si imagine detaliata pentru Constantin Vaeni Drumet in calea lupilor puteti gasi in pagina Detalii produs. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Constantin Vaeni Drumet in calea lupilor sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.

Copyright price.ro 2001-2020
Politica de confidentialitate