Gardena Pompa de fantana arteziana de interior RP 300 (Gardena 7835-20)

              Pompa de fântâna arteziana de interior RP 300 GARDENA este o pompa mica usor de utilizat pentru actionarea fântânilor arteziene de interior. Are o functionare deosebit de silentioasa. Cu control complet reglabil al debitului debitul de apa poate fi reglat individual. Are conexiune pentru furtunurile de 13 mm (1/2"). Cablul are lungimea de 15 metri. Un burete de filtru permit ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gardena Pompa de fantana arteziana de interior RP 300 (Gardena 7835-20)

              Pompa de fântâna arteziana de interior RP 300 GARDENA este o pompa mica usor de utilizat pentru actionarea fântânilor arteziene de interior. Are o functionare deosebit de silentioasa. Cu control complet reglabil al debitului debitul de apa poate fi reglat individual. Are conexiune pentru furtunurile de 13 mm (1/2"). Cablul are lungimea de 15 metri. Un burete de filtru permite functionarea fara probleme. Mic si usor de utilizat Datorita dimensiunilor reduse pompa pentru fântâna arteziana de interior este ideala pentru utilizare la fântânile arteziene mici. Functionare silentioasa Pompa este deosebit de silentioasa si prin urmare ideala pentru utilizare în interior si pentru relaxarea dvs. Control complet reglabil al debitului Dvs. decideti data debitul de apa sa fie puternic sau slab datorita controlul complet reglabil al debitului de apa.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gardena Pompa de fantana arteziana de interior RP 300 (Gardena 7835-20) de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gardena Pompa de fantana arteziana de interior RP 300 (Gardena 7835-20) sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.