Gaspari Nutrition Aminomax 8000 / 350 Tabs.

AMINOMAX 8000 de la Gaspari Nutrition este un amestec proiectat È™tiinÈ›ific, cu 91% lactalbumină din proteina din zer, conÈ›inând proteine cu o greutate moleculară scăzută, dipeptide È™i trieptide È™i aminoacizi individuali infuzaÈ›i cu un plus de L-leucină È™i L-taurină, dovedite a fi extrem de benefice tuturor tipurilor de atleÈ›i È™i culturiÈ™ti. Această formulă unică, inovativă oferă consumatorului informat un produs foarte folositor È™i biodisponibil care oferÄ ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Gaspari Nutrition Aminomax 8000 / 350 Tabs.

AMINOMAX 8000 de la Gaspari Nutrition este un amestec proiectat È™tiinÈ›ific, cu 91% lactalbumină din proteina din zer, conÈ›inând proteine cu o greutate moleculară scăzută, dipeptide È™i trieptide È™i aminoacizi individuali infuzaÈ›i cu un plus de L-leucină È™i L-taurină, dovedite a fi extrem de benefice tuturor tipurilor de atleÈ›i È™i culturiÈ™ti. Această formulă unică, inovativă oferă consumatorului informat un produs foarte folositor È™i biodisponibil care oferă o gamă largă de elemente volumetrice necesare menÈ›inerii È™i dezvoltării masei È™i È›esutului muÈ™chilor scheletici. Spre deosebire de produsele concurenÈ›ilor noÈ™tri care folosesc concentrate sau chiar izolate a proteinei din zer cu o greutate moleculară ridicată, proteina hidrolizată folosită în AMINOMAX 8000 este bogată în dipeptide È™i tripeptide pentru a asigura absorbÈ›ia super rapidă È™i livrarea super rapidă către muÈ™chii dumneavostră.

În plus față de dipeptidele È™i tripeptidele care acÈ›ionează rapid, Gaspari Nutrition a adăugat mai multă L-leucină È™i L-taurină la AMINOMAX 8000 pentru a optimiza beneficiul pe care atleÈ›ii serioÈ™i îl pot vedea după folosirea acestui supliment, L-leucina este un aminoacid esenÈ›ial, însemnând că trupul nu este capabil să-l producă singur; trebuie obÈ›inut din surse externe precum mâncarea sau suplimente nutritive ca È™i AMINOMAX 8000.

L-leucina ajută la repararea muÈ™chilor, la reglarea zahărului din sânge È™i oferă corpului energie. De asemenea măreÈ™te producÈ›ia hormonilor de creÈ™tere È™i ajută la arderea grăsimii viscerale localizată în straturile cele mai adânci ale corpului È™i foarte puÈ›in sensibilă la dietă È™i exerciÈ›ii. L-leucina este una dintre lanÈ›urile ramificate de aminoacizi (BCAA-uri) È™i este considerată una dintre cele mai eficiente BCAA-uri în prevenirea pierderii musculare pentru că se degradează È™i este convertită în glucoză mai rapid decât celelalte. Rezerva mărită de glucoză previne canibalizarea È›esuturilor musculare în corp pentru energie în timpul antrenamentelor intense, deci nu este o surpriză faptul că acest supliment, aminoacid, este simpatizat de către culturiÈ™tii profesionali. L-leucina promovează de asemenea vindecarea oaselor, pielii È™i È›esutului muscular după o leziune traumatizantă È™i este deseori recomandat celor care se refac după operaÈ›ie.

L-taurina este cel mai abundent aminoacid liber din corp. Este o componentă importantă a acizilor biliari, care sunt folosiÈ›i pentru a absorbi grăsimi È™i vitamine liposolubile. Ajută de asemenea la reglarea batăilor inimii; menÈ›ine stabilitatea membranelor celulare; È™i stabilizează activitatea celulelor creierului. L-taurina poate spori de asemenea acÈ›iunea insulinei, îmbunătățind toleranÈ›a glucozei È™i intensificând nivelurile antioxidante – funcÈ›ii care sunt importante pentru mărirea masei musculare netede. Cantități mari de L-taurină în produse supuse legilor UE, sunt de asemenea găsite în muÈ™chii scheletici, unde se crede că ar juca un rol important în reducerea deteriorării musculare datorată exerciÈ›iului intens È™i îmbunătățirea performanÈ›ei. ExerciÈ›iul epuizează L-taurina din muÈ™chi, făcând suplimentarea dietetică cu AMINOMAX 8000 benefică oricărei persoane care doreÈ™te să obÈ›ină un avantaj maxim din programul de antrenament.

Ce este AMINOMAX 8000?
91.0% lactalbumină hidrolizată din proteina din zer
Dezvoltat cu un plus de L-leucină și L-taurină
Promovează dezvoltarea în mărime, forță È™i anduranță
Peste 8 grame de aminoacizi la fiecare porție

Mod de administrare : ca supliment alimentar, a se consuma 4 tablete inainte de antrenament si 4 tablete dupa antrenament.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Gaspari Nutrition Aminomax 8000 / 350 Tabs. de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Gaspari Nutrition Aminomax 8000 / 350 Tabs. sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.