inSPORTline Banda de alergare magnetica Sprynkl

1.419,00 lei (1 magazin)
Banda de alergat ofera 8 nivele de ajustari pentru sarcina, display LCD de calitate, clar, care arata numarul de calorii arse,pulsul, timpul, viteza si distanta.Banda de alergare inSPORTline Sprynkl cu sarcina magnetica poate fi pliata, iar datorita rotilor de transport , poate fi transportata usor in orice locatie.De asemenea , multumita mecanismului de pliere, banda de alergare va ajuta sa faceti economie de spatiu. Banda de alergare inSPORTline Sprynkl indeplineste conditile optime ...

Descriere


inSPORTline Banda de alergare magnetica Sprynkl

Banda de alergat ofera 8 nivele de ajustari pentru sarcina, display LCD de calitate, clar, care arata numarul de calorii arse,pulsul, timpul, viteza si distanta.Banda de alergare inSPORTline Sprynkl cu sarcina magnetica poate fi pliata, iar datorita rotilor de transport , poate fi transportata usor in orice locatie.De asemenea , multumita mecanismului de pliere, banda de alergare va ajuta sa faceti economie de spatiu. Banda de alergare inSPORTline Sprynkl indeplineste conditile optime pentru exercitiile de fitness.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul inSPORTline Banda de alergare magnetica Sprynkl de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru inSPORTline Banda de alergare magnetica Sprynkl sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.