Pelikan Stilou Souveraen M600 F, 928879

1.549,00 lei (1 magazin)
Stilou Pelikan Souveraen M600    · Noua dimensiune Souveraen.     · Instrumente de scris cu suprafata lucioasa, inel decorative placate cu aur si inel decorativ fin, placat cu aur, in sectiunea frontala.     · Penita lucrata manual, gravata fin, din aur de 14k, cu decoratiuni din rodiu.    · Inele decorative placate cu aur.    · Inel decorativ fin, placat cu aur, in sectiunea frontala.    · Mecanism clasic, cu piston.    · Culoare: negru-rosu.    · Penit ...

Descriere


Pelikan Stilou Souveraen M600 F, 928879

Stilou Pelikan Souveraen M600    · Noua dimensiune Souveraen.     · Instrumente de scris cu suprafata lucioasa, inel decorative placate cu aur si inel decorativ fin, placat cu aur, in sectiunea frontala.     · Penita lucrata manual, gravata fin, din aur de 14k, cu decoratiuni din rodiu.    · Inele decorative placate cu aur.    · Inel decorativ fin, placat cu aur, in sectiunea frontala.    · Mecanism clasic, cu piston.    · Culoare: negru-rosu.    · Penita disponibila: F.

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Pelikan Stilou Souveraen M600 F, 928879 de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Pelikan Stilou Souveraen M600 F, 928879 sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.