Taifu ATDP 505A

Hidrofor recomandat pentru pomparea apei curate si a fluidelor neagresive chimic sau mecanic fata de materialele din care sunt realizate pompele, non-explozive, cu temperatura maxima de 35°C. Permite pomparea apei din puturi si fantani cu adancime de pana la 40 de metri. Debit mare de apa, de pana la 100 l/min. Hidroforul nu necesita o intretinere speciala. Trebuie instalat in locuri bine ventilate, protejate impotriva intemperiilor si in conditii de temperatura ambientala de max. ...
Ne pare rau, acest produs nu mai face parte din oferta curenta a niciunui magazin.

Descriere


Taifu ATDP 505A

Hidrofor recomandat pentru pomparea apei curate si a fluidelor neagresive chimic sau mecanic fata de materialele din care sunt realizate pompele, non-explozive, cu temperatura maxima de 35°C.Permite pomparea apei din puturi si fantani cu adancime de pana la 40 de metri.Debit mare de apa, de pana la 100 l/min.Hidroforul nu necesita o intretinere speciala.Trebuie instalat in locuri bine ventilate, protejate impotriva intemperiilor si in conditii de temperatura ambientala de max. 40°C.Daca exista pericolul aparitiei inghetului in cazul opririi prelungite a pompei, corpul acesteia precum si conductele trebuie golite complet.Numarul maxim de porniri pe ora trebuie sa fie mai mic de 20.Date tehnice:
Putere utila1.1 kW
Debit maxim100 l/min
Inaltime maxim de pompare38 m
Adancime maxim de aspiratie40 m
Racord intrare/iesire1 si 1/4" x 1" x 1"
Temperatura maxima de operare40 grade
Temperatura maxima fluid pompat35 grade
Volum butelie24 litri
Masa28 kg
Dimensiuni520 x 230 x 265 mm

Review-uri


In acest moment nu exista nici un comentariu...
Price.ro nu este magazin online si nu vinde in mod direct. Puteti achizitiona produsul Taifu ATDP 505A de la oricare magazin afisat in lista de preturi. Preturile, specificatiile si imaginea pentru Taifu ATDP 505A sunt furnizate de catre magazinele din lista. Preturile contin TVA.